PIETRIȘ ȘI ACOPERIȘ! NOILE MODERNIZĂRI A SPAŢIULUI BUCĂTĂRIEI COMUNE KATALYST

Chiar de este deja iarnă, echipa de construcții Katalyst Kitchens muncește din zori la edificarea primului incubator de afaceri agloalimentare din Moldova.
Datorită suportului financiar de care a facilitat Katalyst, s-a reușit să fie achiziționate 55 de tone de pietriș, care au fost utilizate la nivelarea podelei, în interiorul încăperii, în care se planifică a fi construită bucătăria comună.

Mai mult, au fost aduse blocuri de beton reciclate, care servesc acum în rol de pereți a cafenelei Katalyst, care se planifică a fi construită la etajul superior al bucătăriei. Din interiorul cafenelei, oaspeții vor avea posibilitate să urmărească toată activitatea ce se va petrece în interiorul bucătăriei comune și desigur vor putea admira priveliștea ce duce spre lacul și pădurea din satul Rîșcova.
Se reînnoiește în totalitate și acoperișul edificiului Katalyst, creat doar din ferme metalice și va arăta ca un adevărat hambar american: rezistent, ieftin și fără a fi necesară construcția coloanelor de suport. La acest acoperiș se vor folosi 275 plăci de lemn, care urmează a fi șlefuite și îndreptate.

Mulțumim suportului partenerilor SlovakAid, Centrului Slovak pentru Comunicare și Dezvoltare, EcoVisio, Optim Project, Agenția Elvețiană de Dezvoltare și Cooperare.
© Toate drepturile rezervate. Katalyst.md
E-mail: info@katalyst.md
URMĂREȘTE-NE